+31 6 383 19890 info@shivascoaching.nl
Selecteer een pagina

Covid 19 spelregels

Beste cliƫnt,

Omdat het Coronavirus nog steeds actief is worden de richtlijnen vanuit het RIVM aangehouden. Ik verzoek jou deze goed door te lezen en te respecteren.

  • Bij het maken van en vlak voor de daadwerkelijke afspraak informeer ik bij jou naar je gezondheid waardoor ik weet of afspreken veilig kan. Mocht er onverhoopt iets veranderen in je gezondheid dan verzoek ik jou mij dat op tijd te laten weten;
  • Wanneer ik bij jou thuis kom, verzoek ik jou alleen aanwezig te zijn in de ruimte. Een van beide ouders kan wel aanwezig zijn/meekomen met hun kind (tot 16 jaar);
  • Voorafgaande aan de afspraak was ik mijn handen met desinfecterende zeep. Ik verwacht dat van jou ook;
  • Raak zo min mogelijk aan wanneer de afspraak bij mij plaatsvindt;
  • Tijdens het gesprek zit er tussen ons minimaal 1,5 meter afstand en er zal geen fysiek contact zijn;
  • Mocht je het risico niet durven nemen, dan is het mogelijk om de sessie telefonisch of via beeldbellen te laten plaatsvinden;
  • Blijf thuis wanneer jij of een van je gezinsleden symptonen heeft van verkoudheid, koorts of griepachtige verschijnselen. Ik houd mij daar ook aan. Ik vraag je in overleg de afspraak te annuleren of om te zetten naar een online afspraak.

Alvast bedankt voor je medewerking en begrip.

Warme groet,

Sharon