+31 6 383 19890 info@shivascoaching.nl
Selecteer een pagina

LifeStyle

Life can be tough, but so are you

Believe in Yourself

You can do this!

Er zijn zoveel manieren om af te vallen, zoveel manieren naar een gezonde(re) leefstijl…. Maar een leefstijl die voor jou goed werkt en ook nog eens goed vol te houden is, daar is er maar een van.

Dat is jouw persoonlijke leefstijl. De leefstijl die bij jou past en al in je hebt zitten.

Wil je naast een gezondere leefstijl op een persoonlijke en verantwoorde manier afvallen? Wil je weten wat de fabels en wat de feiten zijn over voeding en beweging? Lees dan vooral verder en voel je meer dan welkom bij mij als jouw gewichtsconsulent die binnen de regio Kennemerland ook bij jou thuis komt.

Wil je ook een blijven resultaat zonder het gevoel dat je niks mag eten? Blijvend een gezond gewicht houden en genieten van lekker maar bewust eten gaan heel goed samen.

Wie ben ik

Ik kwam zelf jaren geleden door ziekte onder de categorie Obesitas te vallen. Naast mijn ziekte zorgde mijn overgewicht  ervoor dat mijn gezondheid het dubbel zo zwaar kreeg. Ik kon niet meer naar mezelf in de spiegel kijken en ik kreeg last van mijn gewrichten. Mijn gezondheid werd mijn motivatie om op zoek te gaan naar balans in mijn leefstijl tussen genieten van al het lekkere eten en de juiste bewustere keuzes kunnen en durven maken, ter bevordering van mijn gezondheid.

 

 

Het vinden van de balans op het gebied van een gezonde(re) leefstijl heeft mij zoveel geluk in mijn leven teruggegeven, dat ik na een carrière van 20 jaar als officemanager de keuze heb gemaakt om mijn gevoel van geluk uit te gaan breiden naar daar waar mijn passie ligt. Zo heb ik me laten omscholen naar life-, lifestyle- en adoptiecoach als ervaringsdeskundige vanuit mijn hart en nieren.

Om naast ervaringsdeskundige ook nog specialist te worden op het gebied van voeding, heb ik me laten opleiden tot gewichtsconsulent. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging voor gewichtsconsulenten (BGN) waardoor het mogelijk is dat veel zorgverzekeraars, afhankelijk van je aanvullende zorgverzekering, de kosten voor een groot deel vergoeden. Kijk voor een overzicht van alle vergoedende zorgverzekeraars op de website www.gewichtsconsulenten.nl of raadpleeg je verzekeraar. En dat zonder verwijzing van je huisarts.

Wie ik ben als gewichtsconsulent?

– Een specialist op het gebied van gezonde leefstijl
– Ik ben op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op voedingsgebied en heb me te houden aan een nascholingsverplichting.
– Ik begeleid jou volgens het BGN-handboek
– Ik verkoop geen afslankproduct en maaltijdvervangers.

Hoe ik werk

Ik adviseer, begeleid en motiveer jou vol enthousiasme wanneer je kampt met gewichtsproblemen (onder- & overgewicht) of voedingsvragen naar een gezond eet- en leefpatroon. Alleen mensen die vanwege medische redenen een specifiek dieet nodig hebben, kunnen niet bij mij terecht.

Omdat ieder mens anders is, zal ik uitgebreid naar jouw persoonlijke omstandigheden vragen en naar wat jouw wensen zijn. Op basis hiervan geef ik jou een op maat gemaakt (voedings)advies. Daarnaast zullen we samen jouw kennis op het gebied van voeding en bewustere keuzes gaan uitbreiden zodat jij genoeg tools bezit om zelf een duurzame en bewustere leefstijl te creëren.

Tijdens onze frequente afspraken leer ik je hoe jij jouw voedingspatroon aan kan passen en ook hoe je daarin bewustere keuzes kan maken. De adviezen en de aangereikte kennis zijn op jouw situatie afgestemd, altijd praktisch en haalbaar en daarbij goed vol te houden en toe te passen in jouw dagelijks leven.

Je bent van harte welkom

Wil jij afvallen of juist aankomen en heb je al van alles geprobeerd? Dan is hulp vragen vaak een keuze waar je moed en lef voor nodig hebt. Voel je meer dan welkom wanneer je de stap wilt nemen om hulp te vragen, ik help je graag. Laten we samen naar jouw eetpatroon kijken en gaan uitvinden waar voor jou winst te halen valt.

Zodat jij op jouw manier toewerkt naar een gezond gewicht, je fit gaat voelen en de kleding weer aan doet die jij graag wilt dragen.

Wil jij je kennis en vaardigheden uitbreiden, maar toch eerst kennismaken? Voel je vrij en welkom om eerst een vrijblijvende kennismaking in te plannen. Dan kunnen we samen kijken naar wat we voor elkaar kunnen betekenen. 

Ik help je graag op weg met het stap-voor-stap verbeteren van je voedingspatroon om een gezond gewicht te bereiken en te behouden. Zet jij de eerste stap? Je zult zien dat je sterker bent dan je denkt en dat je het kan!

Voor afspraken in Velserbroek en directe omgeving kom ik bij je thuis of op kantoor. Woon je verder, is dat natuurlijk ook geen probleem, dan reken ik € 0,19 per km, of online begeleiding is ook mogelijk.