+31 6 383 19890 info@shivascoaching.nl
Selecteer een pagina

Persoonlijke Ontwikkeling

Je moet eerst jezelf tegenkomen voordat je het kunt zijn

Wat goed dat je hier bent. Je hebt de moed gevonden om op zoek te gaan naar hulp voor jezelf. Ik ben trots op je. 

Ik sta te popelen om jou te mogen ondersteunen en begeleiden naar jouw gevoel van thuiskomen bij jezelf. Jouw persoonlijke basis die staat als een huis, door jou nog meer vrijheid & kracht te laten ervaren in het kunnen en willen maken van bewustere, maar vooral jouw eigen keuzes op het gebied van Voeding & Beweging en/of Mindset & Veerkracht.

I will lead you from one step behind. In jouw proces stel ik me vooral laagdrempelig op en ben ik jouw stok achter de deur of geef ik je net dat laatste duwtje met een vleugje humor.

Let me help you to live your purposely happiest live

Mindset & Veerkracht

Weet je het even niet meer hoe jij met deze lastige situatie om kan gaan? Is de stap naar een psycholoog je net een stapje te ver? Het wordt steeds gebruikelijker om zo nu en dan je (levens)vragen te bespreken met een coach voor meer overzicht in je hoofd of voor net dat ene duwtje in de rug waardoor het je gaat lukken uit die vicieuze cirkel te stappen.

Heb jij jezelf wel eens afgevraagd of je echt gelukkig bent? Of voel je dat er iets niet klopt in je leven. Dat je jezelf afvraagt of jij je echt gelukkig voelt in je relatie, je werk of je omgeving?

 

 

Coaching staat bij mij voor

  • het begeleiden,
  • ondersteunen
  • te enthousiasmeren van jou ….

in jouw persoonlijke ontwikkeling vanuit een vertrouwde (veilige) omgeving waarbij persoonlijke aandacht (kwaliteit) en betrokkenheid (verbinding) centraal staan.

Zo gaan we samen op zoek naar jouw persoonlijke kwaliteiten en waarden, om tot de kern te komen waar jij jezelf positief kan veranderen vanuit je nieuw verkregen inzichten, naar wie je bent en graag wilt zijn.

Ik onderscheid mij in mijn coaching door mijn brede aanpak, indien gewenst. Daar waar de meeste coaches hun focus leggen op alleen de mindset, geloof ik in het benaderen van jouw lichaam in zijn geheel.

Daarin ligt mijn missie dan ook op het gebied van jouw bewustzijn creëren en het verruimen van jouw kennis rondom het zelf duurzaam keuzes kunnen en durven maken op het gebied van Voeding & Beweging en Mindset & Veerkracht, welke bijdragen aan een betere fysieke en lichamelijke gezondheid van jezelf maar ook voor jouw omgeving.