+31 6 383 19890 info@shivascoaching.nl
Selecteer een pagina

Tarieven & meer

Wat kost het?

Your New Life is gonna Cost You your Old One

* Het pakket is 3 maanden geldig vanaf het moment van het eerste gesprek.

** Het kan voorkomen dat een sessie wat langer duurt dan vermeld, mocht ik dat nodig vinden. Er zullen dan geen extra kosten in rekening worden gebracht.

En de kleine lettertjes

Betaling

Los consult – je ontvangt na het consult een factuur die binnen 7 kalenderdagen na de factuurdatum betaald dient te worden. Betaling per betaalverzoek is ook mogelijk.

Pakketten – je ontvangt de complete factuur na het eerste gesprek. Deze factuur dient binnen 7 kalenderdagen na de factuurdatum betaald te worden.

Covid-19

Omdat het Coronavirus nog steeds actief is, volgen wij de richtlijnen opgesteld vanuit het RIVM op. Ik verzoek je deze goed door te lezen en te respecteren.

Afspraak afzegggen of verzetten

Het is geen probleem wanneer je een enkele keer je afspraak afzegt of verzet. Dit kan kosteloos tot 24 uur van te voren. Je kan me bellen, mailen of whatsappen. Binnen die 24 uur zal ik het volledige bedrag in rekening brengen.

Privacy beleid

In het privacy beleid van Shivas Coaching 4 you, waar ik vanuit werk, lees je over de manier waarop jouw gegevens worden verzameld en hoe daarmee wordt omgegaan.