+31 6 383 19890 info@shivascoaching.nl
Selecteer een pagina

Ik heb geleerd mezelf minder druk te maken om dingen waar ik geen invloed op heb. Zo kan ik het (sneller) gaan loslaten en mezelf richten op nieuwe dingen zodat het oude weggaat.

Ik voel me vertrouwd bij Sharon en heb ervaren dat ik altijd bij haar terecht kan wanneer ik een luisterend oor nodig heb. Dat geeft mij het gevoel dat ze er voor mij is.

Mandy

Hulpvraag Persoonlijke Ontwikkeling

Na een paar sessies heb ik helder waar ik heen wil en leer ik, door kleine concrete stappen te zetten, bij mijn doel te komen. Door het juist buiten mijn comfortzone op te zoeken, leerde ik angsten behapbaar te maken en onder controle te krijgen en houden.

Ik heb Sharon ervaren als een coach die objectief en zonder oordeel mij heeft ondersteunt. Stelt rake vragen waarbij zij mij tot nadenken heeft gezet. Omdat ze ervaringsdeskundige is voelde ik me begrepen en had ze aan een half woord genoeg. Dat maakt haar voor mij een laagdrempelige coach waarbij vertrouwen en veiligheid erg belangrijk zijn.

Mei Lany

Adoptiegerichte hulpvraag

Ik ben me er bewuster van hoe ik reageer en ook dat ikzelf anders met situaties om kan gaan. Het lukt steeds beter met lastigere situaties om te gaan en te reageren zoals ik dat graag wil. Dit komt omdat ik me nu er bewust van ben dat de oplossing al in mezelf zit. Ik kan steeds beter voor mezelf kiezen hoe spannend dat soms ook is.

Sharon laat zien dat ze ook mens is, door ook haar zwakke punten te benoemen aan de hand van voorbeelden. Wat mij het gevoel geeft dat ze mij begrijpt en daardoor aan een half woord genoeg heeft. Dat maakt haar mens zijn groter dan coach zijn wat voor mij laagdrempelig werkt. Ze stimuleert je op een laagdrempelige manier richting het bewustzijn en naar de antwoorden die ik zoek.

Sanne

Adoptiegerichte hulpvraag